Liikkukaa! on Facebook

Etusivu


 
19.05.2016

VIIKONLOPPUTAPAHTUMIA TAMPEREELLA, HELSINGISSÄ JA VANTAALLA!

Tuleva viikonloppu on täynnä tapahtumia. Liikkukaa - Sports for All ry on mukana Tampereen Mahdollisuuksien torilla Väinö Linnan aukiolla lauantaina 21.5. klo 11-16. Järjestömme pisteellä voi esimerkiksi tutustua Ei rasismille -hankkeen toimintaan, miettiä kanssamme, mitä haluaisi kysyä rasistilta sekä harrastaa erilaisia ulkoliikuntamuotoja.

Sunnuntaina 22.5. klo. 12-18 Kallio kukkii Pikniktapahtumassa Dallapen puistossa Liikkukaa on myös mukana järjestämässä puistotennistä ja -jalkapalloa sekä keskustelua ja neuvontaa urheilusta ja liikunnasta.

Liikkukaan Respect-projekti ja Ei rasismille -hanke tukevat myös sunnuntaina 22.5. Kartanonkosken liikuntapuistossa (Tilkuntie 9) Laurean opiskelijoiden järjestämää jalkapallon ystävyysottelua Auramon vastaanottokeskuksen kanssa. Tapahtuma alkaa klo 13.

18.03.2016

Venäläistä elokuvaa Rasisminvastaisella viikolla

Ei rasismille! -hanke järjestää yhdessä Suomen venäjänkielisten yhdistysten liiton FARO ry:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa maksuttomia elokuva- ja keskustelutilaisuuksia 19. - 21.3. Helsingissä ja Turussa. Katso Rasisminvastaisen viikon elokuvatarjonta FAROn sivuilta!

 

17.03.2016

Liikkukaa ry Valon kumppanuusjäseneksi

Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry:n (VALO) hallitus on kokouksessaan 10.3.2016 hyväksynyt Liikkukaa – Sport for All ry:n Valon kumppanuusjäseneksi.

15.02.2016

Respect-sanomaa Rajaton ystävyys -tapahtumassa Tapanilassa

Liikkukaa ry:n toiminnanjohtaja Christian Thibault osallistui sunnuntaina Tapanilassa mielenilmaukseen, jonka alueen asukkaat järjestivät puolustamaan Tapanilan Erän turvapaikanhakijoille suunnattuja karateharjoituksia. Nämä olivat synnyttäneet ääriainesten vihakampanjointia aiemmin viikolla. Lue lisää.

Kuvassa Christian Thibault ja tapahtuman järjestäjiin kuuluva Jenni Korkeaoja.Christian Thibault ja Jenni Korkeaoja

21.12.2015

Rauhallista Joulunaikaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2016!

Liikkukaa - Sports for All ry:n toimisto on suljettuna 22.12. - 6.1. Tavataan taas vuonna 2016. Or as our "house saint" Nicolas sez, regardless of the season: CU next year!Respect hands joined.